Antalya Rafting Turu

+90 553 936 53 63

+90 553 936 53 63
Beskonak Koyu, Koprulu Kanyon Milli Parki
Manavgat ANTALYA

Antalya Gebiz Jeep Safari Tur Programı

HAREKET YERİ:JEEP SAFARİ TESİSİ ANTALYA / GEBİZ
HAREKET SAATİ:09:30 - 10:00
DÖNÜŞ SAATİ:16:30 - 17:00


G Ü Z E R G A H – GEBİZ



Antalya Gebiz jeep safari tur programımıza katılan müşterilerimiz transfer saatlerinde otellerinden transfer araçlarımızla alınarak hareket noktamız olan Antalya Gebiz köyündeki Jeep Safari istasyonumuza getirilir. Burada müşterilerimize Jeep safari turu ve güvenlikle ilgili bilgilendirmeleri rehberlerimiz tarafından verildikten sonra müşterilerimiz araçlara yerleştirilir ve öncü jeep eşliğinde maceralı jeep safari turumuz başlar.


Jeeplerle Çığırgan çayı ve nar bahçelerinden geçerek Değirmen burnu köyüne ulaşırız. Buradan Hacıosmanlar köyü ve dere geçişleri ile ormanın arasında yer alan köy evinde fotoğraf ve köy evi molasını veririz. Fotoğraf molasının ardından müşterilerimize köy yaşamı ve köy evi hakkında bilgilendirmeyi rehberlerimiz yapmaktadır. Burada müşterilerimize köylüler tarafından toplanmış adaçayı ikramında bulunulmaktadır. Köy evi molamızın ardından yaklaşık 700 mt yükseklikten geçen yolumuz üzerinde, çeşitli köy evleri, Bozburun dağı panaromik manzaları vardır. Bir sonraki durağımız öğle yemeği için restoranımız olacaktır. Restoranımız alabalık üretim tesislerinde yer almaktadır. Yaklaşık 1,5 saat dinlenme ve yemek molamızı veririz. Öğle yemeği molamızın ardından Hatipler köyü güzergahını takip ederek Pınargözü deresi Hatipler mevkiinde yüzme molası veririz. Yüzme molasının ardından Hacıosmanlar köyü güzergahından Çığırgan deresi mevkisinde bulunan tesisimizde Antalya Gebiz jeep safari turumuzu tamamlarız.

TOPLAM GÜZERGAH 80 / 100 km olup, takipedilenyolun %20 i asfalt, % 80 i toprak yoldan ibarettir.

Antalya Rafting' te harika bir gün geçirdik. Köprülü Kanyon' da rafting yapmak isteyen herkese tavsiye ederim. Antalya Rafting muhteşem

Halit Toraman